Teknoloji

Vodafone Türkiye, ZTE Nubia ürünlerini müşterilerine özel ayrıcalıklarla sunuyor

zte nubia vodafone türkiye

Vodafone, Çin merkezli ZTE şirketinin Nubia markasının son teknoloji akıllı telefon, tablet ve gözlüklerini ayrıcalıklarla sunacağını duyurdu. Bu heyecan verici işbirliği, Vodafone Türkiye müşterilerine sektörde bir ilk olma özelliği taşıyor.

Vodafone, müşterilerine 2 ay süreyle “Her Şey Yanımda” online alışveriş platformu üzerinden Nubia markalı ürünleri satışa sunacak. Kampanya kapsamında bu ürünleri alan müşterilere aylık 30 GB internet hediye edilecek.

Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Yusuf Aysal, müşterilerine hızlı, kolay ve uygun fiyatlarla online alışveriş yapma fırsatı sunmaktan gurur duyduklarını belirtti. Aysal, Nubia markalı ürünlerle son teknolojinin ayrıcalıklarını müşterilerine sunacaklarını ifade etti.

İşbirliği kapsamında Nubia V40 Design, Red Magic 6R ve Red Magic 6 Lite akıllı telefonlar, Nubia 3D Pad tablet ve Nubia Neovision Glass akıllı AR gözlüğü Vodafone müşterileri için satışa sunulacak. Dünyanın ilk gözlük gerektirmeyen 3D ekranlı tableti Nubia Pad 3D ve dünyanın ilk akıllı AR gözlüğü Nubia Neovision Glass gibi inovatif ürünler de kampanyada yer alacak.

Ayrıca, eylül ayında satışa sunulacak Nubia Neovision Glass için müşteriler, ön siparişle ürüne %30 indirimli sahip olabilecek. Tablet için ise ön siparişte Nubia V40 Design akıllı telefon hediye edilecek.

Vodafone Her Şey Yanımda, 4 milyonu aşkın ürün seçeneğiyle cep telefonlarından ev yaşam ürünlerine kadar birçok kategoride hizmet veriyor. Ayrıcalıklı fiyatlar, kampanyalar ve kullanım kolaylığı sunan platform, müşterilerine yepyeni bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

İLGİLİ HABERLER