Manşetler

ZTE Grand X 1 GHz çift çekirdekli işlemci ve 4.3 inç qHD ekran ile çok yakında Türkiye’de

ZTE daha birkaç saat önce Avrupa ve Asya Pasifik bölgesinde satışa çıkaracağı LTE destekli Grand X LTE‘yi duyurmuştu. Bu telefonun LTE desteğinden yoksun versiyonu Grand X de İstanbul’da düzenlenen bir lansmanla dünya çapında resmiyet kazandı. Çok yakında KVK tarafından Türkiye’de de piyasaya sürülecek olan ZTE Grand X’te 4.3 inç, 960 x 540 çözünürlüklü dokunmatik ekran bulunuyor.

ZTE Grand X’te 1 GHz’lik çift çekirdekli NVIDIA Tegra 2 işlemci yer alıyor. Cihazın arkasında 5 megapiksel, önündeyse 0.3 megapiksellik kamera mevcut. ZTE Grand X LTE’deki ekran üstü navigasyon kontrollerinin aksine ZTE Grand X’in ekranının altında dört adet kapasitif dokunmatik navigasyon butonu bulunuyor gibi görünüyor. Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile çalışan cihazda 802.111b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 2.1, GPS, 2 GB microSD bellek kartı gibi teknik özellikler mevcut. 21 Mbps HSDPA mobil genişbant desteğini de unutmayalım.

ZTE Grand X Avrupa ve ABD’de de piyasaya sunulacak. ZTE Grand X’i lansman toplantısında deneyimlemeyi planlıyoruz. Cihazla ilgili ilk izlenimlerimizi önümüzdeki saatlerde burada bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER