Teknoloji

5 inç 1080p ekranlı ZTE Grand S yılın ilk çeyreğinde Çin’de piyasaya çıkacak

ZTE’nin CES’te çıkacağı tahmin edilen Grand S modeli gerçekten de beklendiği gibi bu etkinlikte resmiyet kazandı ve ZTE standını ziyaret edenleri karşılıyor. ZTE’nin 5 inç 1080p ekranlı akıllı telefon sınıfına katkısı niteliği taşıyan Grand S, 1.7 GHz dört çekirdekli Snapdragon S4 işlemci, 13 megapiksel kamera, LTE desteği ve 2 GB RAM barındırıyor. Tüm bunların 6.9 mm. kalınlığında ince bir kasaya sığdırılması da işleri ayrı bir güzelleştiriyor.

Telefonun yekpare polikarbon kasası onun göründüğünden biraz daha hafif hissedilmesine imkan veriyor. Android 4.1 ve yoğun bir kullanıcı arayüzü özelleştirmesine sahip olan telefonun sol kenarında “geri” işlevi görmesi için özel bir fiziksel tuş da atanmış. Telefonu inceleyen The Verge editörüne göre, ZTE Grand S oldukça iyi tasarlanmış, her şey küçük elli kişilerin bile rahatlıkla ulaşabileceği şekilde kurgulanmış.

ZTE Grand S’in yılın ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor, ancak sadece Çin’de piyasaya çıkacak olması biraz hayalkırıklığı yaratıyor. ZTE’nin bu telefonu Çin dışına çıkarmaya yönelik bir planı yok, eğer varsa da bu henüz duyurulmuş değil. ZTE, Grand S’in Grand Era ve Grand X gibi modellerin de bulunduğu Grand serisini tamamladığını kaydediyor. Aşağıdaki ilgili bağlantıda cihazın birkaç fotoğrafı ve bir inceleme videosu var. Telefonu daha yakından tanımak için onlara bakılmasını tavsiye ederiz.

İlgili >> The Verge

[Görsel – The Verge]

İLGİLİ HABERLER