Teknoloji

ZTE Blade V7 ve Blade V7 Lite’ı duyurdu

zte blade v7

ZTE, orta sınıfta konumlanan Blade serisi için hazırladığı yeni akıllı telefonları Blade V7 ve Blade V7 Lite’ı duyurdu. İkili arasında dikkatleri çekme konusunda Blade V7’nin daha iyi bir performans sergileyeceğini söylemek yanlış olmayacaktır. Tamamen metalin tercih edildiği tasarımıyla göze çarpan akıllı telefonda 1080p çözünürlüğünde 5.2 inç ekran bulunuyor. Yüzde 78.2’lik kasa/ekran oranı sayesinde akıllı telefonun tek elle kullanımı kolaylaşıyor. ZTE Blade V7’de bulunan sekiz çekirdekli MediaTek işlemciye 2 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı telefonun arkasında bulunan kamera ise 13 megapiksel çözünürlüğünde.

Blade V7 Lite ise tahmin edilebileceği üzere Blade V7’nin daha düşük özelliklere sahip bir versiyonu konumunda. Tamamen metal kasa tasarımından feragat edilen cihazın 5 inç ekranı, 720p çözünürlük sunuyor. Dört çekirdekli işlemci ve 8 megapiksel arka kamera, akıllı telefonun diğer özellikleri arasında bulunuyor. Blade V7 Lite’ın Blade V7’ye karşı üstünlük kazandığı nokta ise parmak izi tarayıcısının varlığı oluyor. Her iki cihaz da Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle çalışıyor.

zte blade v7 lite

ZTE Blade V7, önümüzdeki yaz Almanya, Etiyopya, Güney Afrika, İspanya ve Meksika’da satışa sunulacak. Blade V7 Lite ise ilkbaharda Almanya, İspanya, Meksika, Rusya ve Tayland’da piyasaya sürülecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER