Teknoloji

ZTE Blade Spark ile ABD pazarına uygun fiyatlı bir seçenek sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ZTE Blade Spark adını taşıyan telefonuyla ABD pazarı için uygun fiyatlı bir seçenek sunuyor. AT&T Prepaid programı kapsamında satılacak telefonun fiyat etiketinde sadece 99 dolar yazıyor.

Blade Spark, genel olarak fiyatını yansıtan özellikler barındırıyor. Ancak parmak izi tarayıcısının varlığı telefonun rakibi olarak nitelenebilecek diğer cihazlardan farklı bir konuma yerleşmesini sağlıyor.

ABD’de 100 doların altında bir fiyat karşılığında satılan telefonlarda genellikle parmak izi tarayıcısı bulunmuyor. Blade Spark parmak izi tarayıcısı sayesinde uygun bir fiyat karşılığında ekstra güvenlik imkanı sunuyor.

Parmak izi tarayıcısının yarattığı heyecanı Blade Spark’ın diğer bileşenlerinin sürdürdüğünü söylemek ise pek mümkün değil. Telefonda 720p HD çözünürlüğe sahip 5.5 inç ekran bulunuyor. Dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 425 işlemciye ise 16 GB RAM ve 2 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Blade Spark’ın arkasında 13 megapiksel çözünürlüklü kamera bulunuyor. Bu kamerayı cihazın ön tarafındaki 5 megapiksel çözünürlüklü kamera tamamlıyor. Enerjisini 3140 mAh kapasiteli pilden alan telefon, kutusundan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkıyor.

ZTE Blade Spark AT&T’nin mağazalarında ve internet sitesinde satılıyor

Fiyat etiketinde 99 dolar yazan telefon, ABD’de AT&T’nin mağazalarından veya internet sitesinden satın alınabiliyor.

İLGİLİ HABERLER