Teknoloji

ZTE Blade 20’nin tanıtım tarihi belli oldu

zte blade 20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ZTE Blade V7s, 18 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Şirket, yeni telefonunun tanıtım tarihini Weibo’da yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Ancak Blade V7s tek başına gelmeyecek gibi görünüyor. ZTE Blade 20 de Blade V7s ile birlikte gözler önüne çıkacak.

Blade 20 kısa bir süre önce ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde görülmüştü. Akıllı telefon arka panelindeki sol üst köşesindeki kare kamera tasarımıyla dikkat çekmişti. Aynı tasarıma sahip bir telefon, şimdi de ZTE V1050 ismiyle Çin’in telekomünikasyon sertifika kurulu TENAA’nın belgelerinde görüldü.

ZTE Blade 20 yüksek kapasiteli pille gelecek

TENAA belgeleri, ZTE Blade 20’yle ilgili biraz daha fazla detayı gözler önüne seriyor. Buna göre, akıllı telefonun kalbinde 2 GHz hızında sekiz çekirdekli bir işlemci bulunacak. Bu işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik edecek.

ZTE Blade 20’de 6.1 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü bir ekran bulunuyor. TENAA belgelerine göre, telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4870 mAh kapasiteli pili verecek. Ana kamera görevini 16 megapiksel çözünürlüklü kamera üstleniyor. Bu kameraya 8 ve 2 megapiksel çözünürlüklü iki lens eşlik edecek. Telefonun önünde ise 5 megapiksellik bir kamera bulunacak.

İLGİLİ HABERLER