Teknoloji

ZTE Blade 11 giriş segmentinde kablosuz şarj ile rekabet ediyor

zte blade 11

ZTE yurt dışında satmaya başladığı uygun fiyatlı bir Android telefonda, bu segmentte pek görmediğimiz bir özellik olan kablosuz şarjı sunmaya başladı. ABD’de 192 dolar fiyattan sunulan bu ürün, Verizon adlı mobil operatörün şebekesi üzerinden destek veren sanal ağlar olan Visible ve Yahoo Mobile tarafından sunuluyor. 6.5 inç 720p ekranıyla pek de ilgi çekici olmayan bu cihazda Android 11 yüklü olarak geliyor.

Kablosuz şarj gibi dikkate değer bir özelliğe ek olarak, Blade 11 Prime kabloyla ters şarj özelliğine de sahip. Ne var ki, telefonun 4000 mAh kapasiteli pili başka cihazları şarj etmek için pek yeterli görünmüyor. Tahmin ediyoruz ki, bu özellik daha çok acil durumlar düşünülerek eklenmiştir.

Blade 11 Prime, MediaTek 6762 yonga set, 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza ile geliyor. Arkada 16 megapiksel standart ve 8 megapiksel geniş açılı kameralar var. Önde de 8 megapiksel selfie kamerası bulunuyor.

Yukarıda sözünü ettiğimiz kablosuz şarj dışında fazla heyecan verici özelliği bulunmuyor. Ancak sahip olduğu 200 dolar civarındaki fiyatıyla, Moto G Power veya OnePlus Nord N100 ile rekabet edecek. O telefonlarda yüksek kapasiteli piller var, ancak ZTE Blade 11 kablosuz şarj özelliğiyle kapasite tarafındaki açığını kapatmaya çalışacak.

İLGİLİ HABERLER