Teknoloji

ZTE Axon 30 Ultra sızıntısı fiyatı gösteriyor

zte axon 30 ultra

ZTE Axon 30 Ultra önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun dört arka kamerasından üçünün 64 megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı kısa süre önce şirket tarafından doğrulanmıştı.

Telefonla ilgili resmi paylaşımların yanı sıra yeni sızıntılar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Twitter’da yapılan bir paylaşım, telefonun önemli özelliklerini gösterirken; fiyatı konusunda da önemli bir iddiayı ortaya atıyor. Axon 30 Pro Plus adıyla da resmiyet kazanabileceği söylenen telefonun 1200 dolar gibi bir fiyat karşılığında satılabileceği iddia ediliyor.

Akıllı telefonda 6.9 inç büyüklüğünde 120 Hz QHD+ çözünürlüklü AMOLED ekranın yer alması bekleniyor. 2021 model pek çok amiral gemisi telefonda olduğu gibi, Axon 30 Ultra’da da ekranın yenileme hızının uyarlanabilir olması muhtemel görünüyor.

Axon 30 Ultra’da ön kameranın ekranın içine yerleştirilmesi bekleniyor. Yeni nesil ekran içi kamerayı kullanacak olan şirket, Axon 20 5G’dekine kıyasla daha iyi bir ön kamera deneyimi sunacağa benziyor.

Sızıntıya göre, ZTE Axon 30 Ultra 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanıyla gelecek. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 55W hızlı şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli pili verecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER