Teknoloji

ZTE Axon 30 Ultra paylaşımları ön panel tasarımını gösteriyor

zte axon 30 ultra

ZTE Axon 30 Ultra, 15 Nisan’da gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, telefonla ilgili paylaşımlara da yenileri ekleniyor. 64 megapiksel çözünürlüklü üç arka kamerayla gelecek olan Axon 30 Ultra’nın ön panel tasarımı da paylaşılan yeni videolar sayesinde görüldü.

Paylaşılan videoların ilkinde Axon 30 Ultra’nın kamera yeteneklerine odaklanılıyor. 0.5x ila 5x optik ve 20x’e kadar dijital zum yapabilen telefonun kavisli ekranı da videoda görülüyor. Bu ekranın orta üst kısmında kameranın yerleştirildiği delik bulunuyor.

İkinci videonun odak noktasında da kameralar yer alıyor. Dikdörtgen kamera adası ve gece sahne modu burada öne çıkarılan unsurlar oluyor. Ancak videonun sonunda telefonun ön profili de görülüyor.

Üçüncü videoda ise video sabitleme ve gece modu özelliklerinden bahsediliyor. Bu videonun sonlarında telefonun ekranını görmek yine mümkün oluyor.

ZTE Axon 30 Ultra, Qualcomm Snapdragon 888 işlemciyle gelecek. 120 Hz yenileme hızına sahip ekran ve 55W hızlı şarj da telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Telefonla ilgili tüm detayları görmek için 15 Nisan’ı beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER