Teknoloji

Yeni paylaşım ZTE Axon 30 Ultra’nın tasarımını gösteriyor

zte axon 30 ultra

ZTE Axon 30 Ultra, 15 Nisan’da gözler önüne çıkacak. Ancak ZTE’nin resmi paylaşımları sayesinde telefonun özellikleri netleşiyor. Şirketin resmi Weibo hesabından paylaşılan videoda Axon 30 Ultra’nın dört renk seçeneğini görmek mümkün oluyor. Bu renk seçeneklerinin birinde arka panelin suni deriyle kaplanması dikkat çekerken, ikisinde de büyük Axon yazısı göze çarpıyor.

ZTE kısa süre önce de telefonun kamera özelliklerine odaklanan üç video paylaşmıştı. Bu paylaşımlarda telefonun ön panelini görmek de mümkün olmuştu. Renkleri gösteren videoda ise telefonun kasası daha detaylı biçimde görülebiliyor. Sağ kenardaki güç butonu ve ses kontrol tuşları ile alt kenardaki USB-C girişi ve hoparlör ızgarası hemen fark ediliyor.

Axon 30 Ultra’nın arka kamera adası ise yapılan paylaşımlarla pek çok kez görülmüştü. Bu son paylaşımın da bir tür nihai onay niteliği taşıdığı söylenebilir. Renk seçenekleri ise siyah, parlak beyaz, mavi gradyan ve altın rengi deri olarak sıralanıyor.

Weibo paylaşımına göre; ZTE Axon 30 Ultra, 70 derece kavisli kenarlara sahip. Bunun telefonun elde tutuşunu hatırı sayılır ölçüde geliştirdiği belirtiliyor. ZTE telefonun elde hafif bir hissiyat verdiğini de vurguladı, ancak bunun için somut rakamlar vermedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER