Teknoloji

ZTE Axon 20 5G üç farklı renk seçeneğiyle görüldü

zte axon 20 5g

ZTE Axon 20 5G için resmi paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta akıllı telefonun siyah renk seçeneğini gösteren bir fotoğraf paylaşılmıştı. Şimdi de, ZTE Axon 20 5G’nin siyah dışındaki renk seçenekleri ortaya çıktı. Söz konusu renk seçenekleri mor, krem rengi ve açık mavi olarak tanımlanabilir.

Aynı görsel, Axon 20 5G’nin arkasındaki 64 megapiksel kameranın varlığını bir kez daha vurguluyor. Telefonun üzerinde çentik veya delik bulunmayan ekranı da bu son görselde biraz daha yakından incelenebiliyor. Axon 20 5G’de ön kamera ekranın içine yerleştirildiği için ekranın üzerinde bütünlüğü bozan herhangi bir unsur yer almıyor.

Axon 20 5G’nin teknik özellikleri için henüz bir doğrulama gelmiş değil. Ancak TENAA’nın veri tabanına göre, akıllı telefonun kalbinde 2.4 GHz sekiz çekirdekli bir işlemci bulunuyor. Bu işlemcinin Qualcomm Snapdragon 765G’nin bir parçası olduğu düşünülüyor. RAM seçeneklerinin 12 GB’ye, dahili depolama alanı seçeneklerinin ise 256 GB’ye kadar uzanacağı belirtiliyor.

Telefonun ekran içine yerleştirilen ön kamerası 32 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak. Arka tarafta ise 64 megapiksel ana kameraya 8, 2 ve 2 megapiksel kameralar eşlik edecek. Axon 20 5G’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4120 mAh kapasiteli pili sağlayacak. Bu pilin hızlı şarj desteğine sahip olacağı da belirtiliyor.

ZTE Axon 20 5G, 1 Eylül’de tanıtılacak. Ancak resmi tanıtıma kadar ZTE’den başka paylaşımların da gelmesi sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER