Teknoloji

ZTE’den Axon 20 5G için yeni paylaşım

zte axon 20 5g

ZTE Axon 20 5G, 1 Eylül’de resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun ön kamerasının ekranın içine yerleştirilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu da Axon 20 5G’nin bu alanda öncü bir cihaz olacağı anlamına geliyor.

ZTE’nin CEO’su tarafından Weibo’da paylaşılan bir görsel, telefonun ön panelini gösteriyor. Ekrandaki duvar kağıdı da Axon 20 5G’nin ayırt edici özelliği konusunda önemli bir ipucu veriyor. Duvar kağıdında farklı yüz ifadeleri görülüyor. Sadece üzerinde hiçbir ekstra unsur bulunmayan yüz büyük bir şekilde gülümsüyor. Diğerlerinde ise farklı yerlere yerleştirilmiş kamera delikleri ve açılır bir kamera görülüyor.

Telefonun ekranının üstünde çerçeve görünmezken, alt tarafta biraz daha belirgin bir çerçeve göze çarpıyor. Kenarlardaki çerçevenin belirginliği de ekran panelinin düz olacağı anlamına geliyor. Ancak güç butonunun aynı zamanda parmak izi tarayıcısı olarak kullanılmayacağı da fark ediliyor. Bu nedenle telefonun OLED bir ekrana sahip olması muhtemel görünüyor.

ZTE Axon 20 5G, türünün ilk örneği olacağı için bir heyecan yaratıyor. Ekran içine yerleştirilmiş ön kameranın performansını görmek içinse biraz daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER