Teknoloji

ZTE’den Axon 20 5G için bir paylaşım daha

ZTE axon 20 5g

ZTE Axon 20 5G, 1 Eylül’de resmen gözler önüne çıkacak. Axon 20 5G, dünyanın ön kamerası ekran içine yerleştirilmiş ilk telefonu olacağı için şimdiden büyük ilgi çekmeyi başarmış durumda.

Axon 20 5G’nin çentiksiz bir ekrana sahip olacağı, ZTE tarafından yapılan paylaşımlarda açık biçimde görülmüştü. Şirket tarafından Weibo’da paylaşılan en son videoda, yine telefonun çentiksiz ekran tasarımı ön plana çıkıyor.

Burada ekranın üzerine gelen farklı kameralar, ekrandaki sürüngen tarafından teker teker yutuluyor. 16 saniye uzunluğundaki video biterken duyulan deklanşör sesi de ZTE’nin ön kameranın konumuna dikkat çekmeyi istediğini gösteriyor.

ZTE tarafından bu hafta içinde paylaşılan bir fotoğraf, Axon 20 5G’nin arkasında dört sensörlü bir kamera sisteminin bulunacağını göstermişti. TENAA’nın veri tabanındaki bilgilere göre, bu sistemde ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 8, 2 ve 2 megapiksel sensörler de sistemi tamamlayacak.

TENAA’nın veri tabanı, Axon 20 5G’nin diğer özelliklerine de ışık tutuyor. 6.92 inç büyüklüğündeki Full HD+ çözünürlüklü OLED ekran, ekran içine yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı, 32 megapiksel ön kamera, 12 GB’ye kadar RAM, 256 GB’ye kadar dahili depolama alanı ve 4120 mAh kapasiteli pil telefonun özellikleri arasında bulunuyor. Akıllı telefonun kalbinde ise Snapdragon 765G işlemcinin yer alması bekleniyor.

1 Eylül’de gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinden önce ZTE Axon 20 5G hakkında yeni detaylar duymak şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER