Eğlence

Video: Zoolander 2 filminin ilk fragmanı yayında

Ülkemizde “Zırtapoz” adıyla gösterilen Zoolander, 15 yıl sonra devam filmiyle geri dönüyor. Filmin yayınlanan ilk fragmanı, “Yıldızlar Karması” olarak nitelenebilecek oyuncu kadrosunu da gözler önüne seriyor. İlk filmde de boy gösteren Ben Stiller, Owen Wilson ve Will Ferrell gibi isimlere Zoolander 2’de yeni yıldızlar katılıyor.

Bu yıldızlar arasında göze ilk çarpan Justin Bieber oluyor. Genç kızların sevgilisi, filmde kendisini canlandırıyor. Ekranda sadece birkaç saniye gözüken Bieber, vurulduktan sonra yüzünde Derek Zoolander’ın “Mavi Çelik” isimli bakışıyla ölen ünlüler arasına katılıyor. Miley Cyrus, Usher ve Demi Lovato da aynı bakışla ölen suikaste uğramış ünlüler arasında bulunuyor.

Kanye West, Olivia Munn ve Fred Arnisen gibi isimlerin de gözüktüğü Zoolander 2’de, ilk filmde yer alan Billy Zane de yeniden izleyicilerin karşısına çıkıyor.

BBC’de yayınlanan Sherlock dizisiyle hayran kitlesini genişleten Benedict Cumberbatch ise Zoolander 2’de “All” isimli bir karakteri canlandırıyor. Cumberbatch’in görüntüsü Zoolander 2 fragmanının en şaşırtıcı unsurları arasında bulunuyor.

Zoolander 2, Türkiye’de 15 Nisan 2016’da vizyona girecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER