Teknoloji

ZenFone 2 güncelleme ile daha kararlı oluyor

zenfone 2 güncelleme

Asus ZenFone 2 sahiplerinin cihazlarına ulaşmaya başlayan 103 MB büyüklüğündeki güncelleme dosyası sayesinde bu cihazlar daha kararlı hâle geliyor. Türkiye’deki ZenFone 2’lere de kısa süre içinde iletilmesini beklediğimiz güncellemenin gelip gelmediğini Ayarlar > Telefon hakkında yolunu izleyip güncellemeleri kontrol ederek elle deneyebilirsiniz. Asus’un yayınladığı resmi değişiklikler listesi bulunmuyor, ancak güncellemenin kendi açıklaması içinde esas geliş amacı yer alıyor.

ZenFone 2 güncelleme dosyasının açıklama bölümünde yeni sistem güncellemesinin kararlılığı artıracağı belirtiliyor. Telefon 2015 yılının başlarında ABD’deki CES 2016 etkinliğinde tanıtılmış ve yaz aylarına girilirken Türkiye’ye de giriş yapmıştı. ZenFone 2’nin içinde bulunduğumuz, haziran ayında bitecek çeyrek yıllık dilim içinde Android 6.0 Marshmallow güncellemesi almasını da bekliyoruz.

zenfone 2 güncelleme

ZenFone 2’nizin kararlılık güncellemesi alacağına dair bildirimi gördükten sonra, güncelleme işlemini başlatmadan önce bir Wi-Fi ağına bağlı olduğunuzdan emin olun. Ayrıca cihazınızın pil seviyesi de başlangıçta en az yüzde 50 seviyesinde olmalı. Güncelleme kablosuz bağlantı üzerinden dağıtıldığı için kullanıcılara kademeli olarak ulaşıyor. Eğer henüz güncelleme size ulaşmadıysa paniklemeyin, çok yakında bu güncelleme sizin de ZenFone 2 Android telefonunuza ulaşacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Asus ZenFone 2 Güncellemesi

Sonuç olarak bu kararlılık güncellemesi Android 6.0 Marshmallow yükseltmesini getirmiyor, ancak onun için güzel bir ön hazırlık yapmayı sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER