Teknoloji

Zeiss’tan iPhone için yüksek kaliteli lens aksesuarları

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

zeiss iphone lens

“En iyi kamera yanınızdaki kameradır.” denir ama bazen akıllı telefonda bulunan sabit lens, insanların etkileyici kareler yakalamasını engelleyebiliyor. Halihazırda piyasada bulunan en iyi kamera camlarından bazılarını üreten Zeiss, iPhone 6s için yüksek kaliteli lens aksesuarları geliştirdi. Söz konusu aksesuarlar arasında telefoto, geniş açılı ve yakınlaştırılabilir makro seçenekler bulunuyor.

Zeiss, akıllı telefonların kısıtlı optik yeteneklerini geliştirmek için harici lens üreten ilk şirket değil. Ancak şirketin yeni alüminyum ve cam teklifleri, piyasadaki seçeneklerin içinde en iyilerinin aralarına girebilecek gibi gözüküyor. Zeiss markalı iPhone 6s lens aksesuarları, 2016’nın ortalarından itibaren raflardaki yerini alacak.

zeiss iphone lens

Yeni lensler iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ta kullanılabilecek. Ekstra telefonlar için destek daha sonrasında açıklanacak. Fellowes’in ExoLens markasıyla işbirliği gerçekleştiren şirket, böylelikle yeni lenslerinin telefonlara rahatlıkla takılabilmesini ve cihazlardan rahatlıkla çıkarılmasını mümkün kılıyor. Tripod ayağı ve “cold shoe” gibi aksesuarlar da yeni iPhone lensleriyle birlikte sunuluyor.

İLGİLİ HABERLER