Teknoloji

Samsung ve Maison Margiela iş birliği devam ediyor: Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition tanıtıldı

galaxy z flip 5 maison margiela edition

Samsung geçtiğimiz yıl ünlü moda markası Maison Margiela ile birlikte Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela Edition’ı hazırlamıştı. İki şirket bu sefer de Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition için güçlerini birleştirdi.

Samsung’dan yapılan açıklamada, “tazelik ve sıra dışılık peşinde olanlara bir cihaz sunmak için” Maison Margiela ile iş birliğine gidildiği belirtildi. Özel üretim Z Flip 5, Masion Margiela’nın kapağın ortasında farklı bir dikiş deseni kullanarak oluşturulan “tamamlanmamış tarzını” yansıtan bir beyaz paketle geliyor.

Kağıt bazlı dokuma kumaşla kaplanan paket, atölye mağazalarında kumaş örnekleri ve ipliklerin saklandığı arşiv numune depolarını hatırlatıyor. Kapaklı deri kılıf, Flipsuit kılıf ve iki farklı Splatter Flipsuit kartı da kutudan çıkıyor. 25W PD şarj cihazı ve USB-C kablosu da kutu içeriğinde yer alıyor.

Telefonun arka paneli, Maison Margiela ceketlerin iç kısmına benzer bir arka panel tasarıma sahip. Bu panel özel gümüş ve metalik efektlerle güçlendiriliyor. Özel simgeler ve duvar kağıtlarıyla birlikte gelen telefonda Flipsuit kartlarıyla telefonun teması kartın desenine uyacak şekilde değiştirilebiliyor.

galaxy z flip 5 maison margiela edition

Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition 30 Kasım’da satışa sunulacak

Samsung Galaxy Z Flip 5 Maison Margiela Edition, 30 Kasım’da belli ülkelerde satışa sunulacak. Katlanabilir telefonun fiyatı konusunda şimdilik bilgi verilmezken, Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de telefonun kayıtları açılmış durumda.

galaxy z flip 5 maison margiela edition

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER