Eğlence

Amazon’dan Yüzüklerin Efendisi dizisine ikinci sezon onayı

amazon yuzuklerin efendisi

Amazon, Yüzüklerin Efendisi uyarlamasının henüz çekimlerine bile başlamış değil. Ancak dizinin ikinci sezonu için hazırlıklar da şimdiden başlamış gibi görünüyor. Variety’de yer alan habere göre, Amazon önce dizinin ilk iki bölümünü çekmeyi planlıyor.

Bu iki bölümün ardından dört ya da beş aylık bir ara verecek olan şirket, bu süreçte ilk iki sezonun kalan kısmının senaryosu üstünde çalışacak.

Amazon’un bu planının kulağa çok da şaşırtıcı gelmediğini söylemek gerekiyor. Apple da kısa süre önce Apple TV Plus için hazırladığı orijinal dizilerinin bazıları için ikinci sezon onayını vermişti. Amazon’un Yüzüklerin Efendisi’ne ikinci sezon onayı için yeşil ışık yaktığına dair haberler de daha önce gündeme gelmişti.

Yüzüklerin Efendisi dizisi de Yeni Zelanda’da çekilecek

Amazon’un dizisi de, tıpkı serinin filmleri gibi, Yeni Zelanda’da çekilecek. Dizinin çekim öncesi prodüksiyon sürecinin maliyetinin de yüksek olması öngörülüyor.

Yüzüklerin Efendisi’nin TV dizisinde kitaplardakinden ve filmlerdekinden önce bir zaman diliminin anlatılması planlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise şu an için şekillenmiş değil. Deadline; ikinci sezonun erkenden onaylanmasını ve çekimlere uzun bir ara verilecek olmasını, iki sezonun art arda çekileceğine dair bir işaret olarak değerlendirdi.

İLGİLİ HABERLER