Eğlence

YouTube videoları doğrudan Snapchat’te paylaşılabilecek

youtube videoları snapchat

Artık bir YouTube videosunu Snapchat’te paylaşmak için kopyala-yapıştır işlemine gerek kalmayacak. YouTube videoları artık iOS ve Android cihaz sahipleri tarafından doğrudan Snapchat Kamera arayüzü üzerinden paylaşılabilecek. Bu özellikten hem hikayeler hem de bireysel Snap’ler için yararlanılabilecek.

Kullanıcılar paylaşımlarının üstüne yazı ekleyebilecek. Buna ek olarak, paylaşımların üstüne otomatik olarak eklenecek çıkartmalarla kullanıcılar doğrudan ilgili içeriğin YouTube sayfasına yönlendirilecek. Bu sayfa web tarayıcısında ya da YouTube uygulamasında açılacak.

Kullanıcıların sadece YouTube uygulamasındaki paylaş ikonuna dokunması ve ardından açılan listeden Snapchat’i seçmesi gerekiyor. Snap’ten yapılan açıklamada, YouTube bağlantılarının ilk kez görsel olarak paylaşılabildiği belirtildi.

Bunun Instagram veya TikTok gibi platformlarda dikey video paylaşmak kadar göz alıcı bir şey olmadığı söylenebilir. Yine de, özellikle YouTube Shorts videoları için bu desteğin kullanışlı olacağını belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER