Teknoloji

YouTube TV Android Oreo’da Resim içinde Resim desteğine kavuştu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

youtube tv androidResim içinde Resim özelliği, Android Oreo ile birlikte gelen en önemli yenilikler arasında bulunuyor. Ancak bu özelliğin işe yarar hâle gelmesi için daha fazla uygulama tarafından desteklenmesi gerekiyor. Bunun için öncülük etmesi gerektiğinin farkında görünen Google, YouTube TV Android uygulamasının yeni versiyonuyla Resim içinde Resim özelliği için destek sunmaya başladı.

Bu destek sayesinde Android Oreo yüklü cihaz sahipleri, bir yandan dizi veya programları izlerken diğer taraftan da başka işlerle uğraşabilecek.

YouTube TV, Resim içinde Resim özelliğini destekleyen ilk Android uygulaması değil. Daha önce standart YouTube uygulaması, Facebook, Netflix, Chrome ve VLC bu özelliği desteklemeye başlamıştı.

YouTube TV Android uygulamasının yeni sürümü Play Store’da yerini aldı

Türkiye’de faaliyette olmayan YouTube TV’ye üye olmak için aylık 35 dolar ödemek gerekiyor. YouTube TV’nin rakipleri Hulu ve Sling’de Resim içinde Resim desteği bulunmuyor. Bu da rekabette servise avantaj sağlıyor. YouTube TV Android uygulamasının yeni sürümü Google Play Store’da yerini aldı.

İLGİLİ HABERLER