Teknoloji

YouTube’un Steam VR uygulaması yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

youtube steam vrYouTube VR uygulaması, Google’ın Daydream VR platformunun en güçlü silahları arasında yer alıyor. Ancak bilgisayarlarla birlikte kullanılan üst sınıf sanal gerçeklik başlıkları üzerinden YouTube’a erişilememesi, Google’ın eleştirilmesine neden oluyordu. Bu durum, YouTube Steam VR uygulamasının yayınlanmasıyla değişiyor. HTC Vive üzerinden erişilebilen uygulama, hâli hazırda indirilebiliyor.

Ancak uygulama hatalarla birlikte yayınlanmış gibi görünüyor. Steam forumunu ziyaret eden çok sayıda kullanıcı, uygulamanın açılır açılmaz hata verip kapanmasından şikayet ediyor.

Geliştirme ekibi ise eleştirilere yine forum üzerinden yanıt verdi. Yapılan açıklamada kullanıcıların karşılaştığı problemler üzerinde gerekli incelemelerin gerçekleştirildiği ifade edildi.

YouTube Steam VR uygulaması erken erişim programı kapsamında yayınlandı

Google, YouTube Steam VR uygulamasını Steam Early Access adını taşıyan erken erişim programı kapsamında yayınladı. Dolayısıyla kullanıcıların çeşitli hatalarla karşılaşmasının doğal olduğunu belirtmek gerekiyor. Ancak, bu durum uygulamanın pek çok kullanıcı için çalışmamasının talihsiz bir hata olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Özellikle Google Earth uygulamasının Vive üzerindeki başarılı performansı, YouTube’un sorunlarının biraz daha göze batmasına neden oluyor.

İLGİLİ HABERLER