Teknoloji

YouTube son dakika haberleri için özel bir bölüm oluşturdu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

youtube son dakikaYouTube flaş gelişmeleri takip etmek için akıllara gelen ilk mecralara arasında yer alıyor. Bu durumun farkında görünen Google, yaptığı bir değişiklikle söz konusu takibi kolaylaştırıyor. YouTube son dakika haberleri için oluşturduğu özel bölümü web sitesinin ana sayfasında ve mobil uygulamalarında göstermeye başladı.

Yeni bölüm, web sitesinde önerilen bir kanal gibi gösteriliyor. Mobl uygulamasında ise önerilen videoların arasında kaydırılabilir bir karusel olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Son dakika haberleri bölümünün içeriğinin ülkeden ülkeye değişiklik göstermesi muhtemel görünüyor. Ancak hafta içinde Barselona’da gerçekleştirilen terör saldırısı gibi büyük ve küresel olaylarda herkesin benzer içeriklerle karşılaşabileceği belirtiliyor.

YouTube son dakika haberleri bölümü konusunda henüz kesin bir yol çizmişe benzemiyor

Google’ın bu bölüme yerleştirilecek içerikleri nasıl belirleyeceği henüz bilinmiyor. Bölümün her zaman ana ekranda görünüp görünmeyeceği de şu an için belirsizliğini koruyor. Yine de, YouTube’un kullanıcılarını son dakika gelişmelerinden haberdar etmek için yeni yönetemler geliştirmesinin önemli olduğunu belirtmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER