Eğlence

YouTube Red ve Google Play Müzik için deneme üyeliği fırsatı

youtubeGoogle henüz Türkiye’de faaliyete geçmemiş olan Google Play Müzik ve YouTube Red servisleri için geçmişte oldukça cömert teklifler sunmuştu. Bunların arasında 90 günlük üyeliğin sadece 1 dolara sunulması da bulunuyordu. Ancak temmuz ayının ilk haftasında ki, bu ABD’nin önemli milli bayramlarından olan 4 Temmuz öncesi haftasonu olarak da kayıtlara geçiyor, daha da çekici bir teklif geliyor.

9to5Google’ın haberine göre, Google’ın ayda 9.99 dolar karşılığında sunduğu sınırsız müzik dinleme servisi ve reklamsız YouTube deneyimi için yeni abonelere dört aya varan ücretsiz deneme imkanı sunuluyor.

Yılın üçte birlik bir kısmında herhangi bir ücret ödemedensınırsız müzik dinleme ve reklamsız YouTube videoları izleme gerçekten de büyük bir fırsat gibi görünüyor. Google, 2014’te Songza’yı satın aldıktan sonra Spotify ve diğer rakiplere göre epey güçlü teklifler sunmaya başlamıştı. Üstelik bu teklif sadece video izleme sitesinde reklamları görmek istemeyenler için bile epey çekici görünüyor. “Keşke Türkiye’de de bu fırsat sunulsaydı.” diye hayıflanmaktan kendimizi alamıyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER