Eğlence

YouTube Premium abonelerinin şikayetlerini duymak istiyor

youtube premium türkiye

YouTube, kullanıcılarını rahatsız eden konuları öğrenmeye hassasiyet gösteriyor. Daha önce Müzik uygulaması ve akıllı TV deneyimi konusunda geri bildirim alan şirket, şimdi de YouTube Premium abonelerinin sıkıntılarını dinliyor. Team YouTube isimli Twitter hesabından paylaşılan ankette Premium üyelerine “En çok hangi sorunlarla karşılaşıyorsunuz?” sorusu yöneltiliyor.

Anketteki seçenekler “indirme hataları”, “hâlâ reklam görmek”, “sınırlı plan seçenekleri” ve “kötü öneriler” şeklinde sıralanıyor. “Hâlâ reklam görmek” seçeneği, insanların videolara yerleştirilmiş reklamlardan ve sponsorluklardan rahatsız olup olmadığını ölçmeye yönelik bir hamle olarak değerlendirilebilir.

Dün akşam saatlerinde açılan ve bir hafta boyunca devam edecek ankette bu haberin yazıldığı sırada en çok oy alan seçenek yüzde 34,8 ile “kötü öneriler” olurken, ikinci sırada “sınırlı plan seçenekleri” yer alıyor. Ankette şu an için en düşük oy çıkan seçenek ise “indirme sorunları” oldu.

YouTube Premium abonelerinin diğer konulardaki şikayetlerini duymaya da hazır

Tweet’te YouTube Premium abonelerinin diğer konulardaki sorunlarını da tweet’e yanıt yazarak paylaşabileceği belirtiliyor. YouTube ekibinin gelen geri bildirimlerin ardından yapacağı yenilikleri görmek içinse beklemek gerektiğini hatırlatmakta fayda var.

İLGİLİ HABERLER