Teknoloji

YouTube Music Wear OS uygulaması yayınlandı

youtube music wear os

Google, YouTube Music Wear OS uygulamasını nihayet yayınladı. Google’ın geçtiğimiz yılın ağustos ayında Play Music Wear OS uygulamasını kapatmasından bu yana Wear OS akıllı saat sahipleri bu uygulamayı bekliyordu. Ancak yeni uygulama da bazı özel koşullar çerçevesinde kullanıcılarla buluşuyor.

Öncellikle uygulama şimdilik sadece Google’ın Wear OS 3 işletim sistemli iki yeni akıllı saatinde çalışıyor. Ancak bu saatler de 27 Ağustos itibarıyla satışa sunulacak. Kısacası Galaxy Watch 4 veya Galaxy Watch 4 Classic sahibi olmayanlar ilk etapta uygulamayı deneyemeyecek.

Samsung’un yeni akıllı saatlerinden birini satın alan YouTube Premium aboneleri, yeni uygulama üzerinden saatlerine müzik indirebilecek. Böylelikle sadece saate Bluetooth kulaklık bağlayarak müzik dinlemek mümkün olacak.

Ancak 9to5Google sitesinin haberinde akıllı saate müzik indirme işleminin sadece saat şarjdayken yapılabildiği belirtiliyor.

Eksikliklerine ve sınırlamalarına rağmen, YouTube Music Wear OS uygulamasının yayınlanmasının önemli bir gelişme olduğu söylenebilir. Uygulamanın ne zaman daha çok akıllı saate açılacağı ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER