Eğlence

YouTube Music uygulamasında pratikliği artıracak yeni özellik

youtube music

YouTube Music uygulamasına parçaları daha hızlı değiştirmeyi sağlayan yeni bir kaydırma hareketi ekleniyor. Reddit’te bulunan YouTube Music konusu altında yazışan dikkatli kullanıcılar bu özelliği fark ettiler. Parmağınızı albüm kapağı üzerinde sürüklediğinizde sıradaki parça ekranda görünür hâle geliyor.

Diğer tüm YouTube Music özellikleri gibi, bu özellik de sunucu tarafında etkinleştirilen bir özellik gibi görünüyor. Yani herhangi bir APK’yı yükleyerek bu özelliğe Google’ın sunduğundan daha önce erişme imkanı bulunmuyor. Henüz resmi duyurusu yapılmadığı için de bu özellik için biraz daha beklemek gerekecek gibi görünüyor.

Google, bir yandan Google Play Music’ten YouTube Music’e geçiş yaparken bir yandan da bu uygulamaya yaptığı son güncellemelerle birlikte onu daha kullanışlı hâle getiriyor. Göze hoş görünen yeni bir müzik oynatıcısı, şarkı sözleri özelliği, yeni bir Keşfet sekmesi gibi özellikler sunuluyor. Saydığımız bu özelliklerin birçoğu YouTube Music kullanıcılarına sunulurken en başta belirttiğimiz özellik de yakında kullanıcılara ulaşmaya başlayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER