Eğlence

YouTube Music için hikaye paylaşma özelliği yolda

youtube music android

Google, YouTube Music’in Spotify ve Apple Music karşısında güçlü bir alternatif hâline gelmesi için yoğun bir mesai harcıyor. İnternet devi bu doğrultuda platforma kullanıcıların hoşuna gidecek yeni özellikler eklemeye devam ediyor. 9to5Google sitesinde yer alan habere göre; YouTube Music kullanıcıları yakında dinledikleri şarkıyı Instagram veya Snapchat’te hikaye olarak paylaşma imkanına sahip olacak.

Bu özellik henüz aktif hâle gelmiş değil. Ancak YouTube Music’in Android uygulamasındaki paylaşım menüsünde bu özelliğin varlığını görmek mümkün. Cihazlarında Instagram ve Snapchat yüklü olan kullanıcılar, paylaşım menüsünde Instagram Hikayeleri ve Snapchat Hikayeleri seçeneklerini görüyor. Bu seçenekler YouTube Music tarafından oluşturulmuşa benziyor.

Şu anda bu seçeneklerden birine dokunulduğunda uygulama hata veriyor. Bu da Google’ın söz konusu özellik üzerinde çalıştığını gösteriyor. Hikaye formatında paylaşım özelliği aktif hâle geldiğinde kullanıcılar YouTube Music’te dinledikleri bir şarkıyı Instagram veya Snapchat’te hikaye olarak paylaşabilecek. Söz konusu hikaye üzerinden de kullanıcılar yeniden YouTube Music’e yönlendirilebilecek.

youtube music hikaye paylaşma

YouTube Music hikaye paylaşma özelliğinin izleri şimdilik Instagram’da veya Snapchat’de görülmüş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER