Eğlence

Özet partisinde sahne YouTube Music’in: YouTube Music 2023 Özeti hazır

youtube music 2023 özeti

Spotify ve Apple Music kullanan arkadaşlarının bu yılki dinleme istatistiklerini paylaştığını gören ve imrenen YouTube Music kullanıcıları da artık partiye katılabilecek. Uygulamadaki 2023 Özeti sayfasından erişilebilen YouTube Music 2023 Özeti kullanıcılara favori sanatçılarını, şarkılarını, albümlerini, çalma listelerini, ruh hâllerini ve türlerini gösteriyor. Kullanıcılar diledikleri takdirde özetlerini YouTube’un ana uygulaması üzerinde de görüntüleyebiliyor.

Kullanıcı özetleri kişiye özel bir kapakla geliyor. YouTube bunu favori şarkı ve ruh hâlinin yanı sıra enerji puanını da kullanarak oluşturuyor. Şirket kullanıcıların müzikal yıl temsillerini oluşturmak için renkleri, titreşimleri ve görselleri bir araya getiriyor.

Bir başka özellik ise kullanıcıların ruh hâlini yılın en iyi şarkılarıyla eşleştiriyor. Örneğin, dinlenen şarkıların neşeli, eğlenceli, hareketli ve sakin olarak sınıflandırılan yüzdelerini görmek de mümkün oluyor.

youtube music 2023 özeti

YouTube Music 2023 Özeti’nde Google Fotoğraflar entegrasyonu da var

YouTube Music 2023 Özeti’yle sunulan bir diğer imkan ise Google Fotoğraflar’daki görselleri kullanarak müzikteki yılı özetleyen özelleştirilmiş bir görsel hazırlayabilmek. Google’ın elindeki diğer platformlardan da yararlanmanın YouTube Music’e ekstra getirisinin ne olacağı zamanla anlaşılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER