Eğlence

YouTube Music’in 2022 Özeti kullanıcılarla buluşuyor

youtube music 2022 özeti
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

2022’nin sonunun yaklaşmasıyla birlikte yıla bakış atan genel ve kişisel özetler de ortaya çıkmaya başladı. Çevrimiçi müzik platformlarının hazırladığı özetler bunlar arasında başı çekiyor. YouTube Music 2022 Özeti de kullanıcılarla buluşuyor.

YouTube Music geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kişiselleştirilmiş müzik istatistiklerinin etrafında kurulmuş bir deneyim sunuyor. Yıl boyunca en çok dinlenen ve izlenen sanatçılar, şarkılar, çalma listeleri ve videolar yeniden hatırlanıyor. Bu yılın yenilikleri ise yeni keşfedilen sanatçıların ve “müzikal kişilik” analizinin özete eklenmesi oluyor. Dinleme alışkanlıklarını analiz eden YouTube Music, bu analiz doğrultusunda kullanıcının müzikal havası konusunda bir hüküm veriyor.

2022’deki bir diğer değişiklik ise özetin YouTube’un ana iOS ve Android uygulamalarında da gösterilmesi. Bunun için arama kısmına 2022 Özeti yazmak yeterli oluyor. Kullanıcılar uygulamanın hikaye görünümüyle müzikal özetlerini ve istatistiklerini görüntüleyebiliyor.

YouTube Music 2022 Özeti Google Fotoğraflar entegrasyonuyla geliyor

2022 Özeti ile sunulan en son yenilik ise Google Fotoğraflar entegrasyonu. Kullanıcılar bir mevsime ait favori şarkılarını paylaşmak isterlerse bunu Google Fotoğraflar’dan aldıkları bir görsel eşliğinde yapabilecek.

YouTube Music 2022 Özeti ile geride kalan yıla müzikal açıdan eğlenceli bir bakış atmayı sağlıyor. Spotify’ın 2022 Özeti’nin de kısa süre içinde hazır hâle gelmesi bekleniyor. Dolayısıyla önümüzdeki birkaç gün boyunca sosyal medyada çok sayıda müzikal paylaşım görmek sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER