Eğlence

YouTube Justin Bieber belgeselinin yayın tarihini açıkladı

youtube justin bieber

YouTube, ünlü şarkıcı Justin Bieber için hazırlanan on bölümlük belgeselinin yayın tarihini açıkladı. “Justin Bieber: Seasons” isimli 10 bölümlük belgeselin ilk bölümü 27 Ocak’ta yayınlanacak.

YouTube’dan yapılan açıklamaya göre, belgeselde Bieber’ın ilk albümünün dört yıllık yapım süreci anlatılacak. Belgeselde Bieber’ın kreatif sürecine “doğal, güçlü ve samimi” şekilde bakılacak. Belgesel, Bieber’ın 2020’de çıkacağı turnenin tanıtımında da kullanılacak.

YouTube daha önce benzer bir işi Johnny Cash için yapmıştı. Uzun yıllardır yeni bir albüm çıkarmayan ve 2017’deki turnesinin son konserlerini iptal eden Bieber, hâlihazırda YouTube’da 47.8 milyon aboneye sahip.

YouTube Justin Bieber için ayrı bir öneme sahip

Bieber’ın videolarından altısı, 1 milyar izlenme sayısını geçmiş durumda. Kanadalı yıldızın kanalındaki videoların toplam izlenme sayısı ise 19 milyarı geçti. Bieber ilk olarak YouTube’da keşfedildiği için YouTube belgeseli “eve dönüş” olarak tanımlıyor.

Belgeselde Justin Bieber’ın eşi Halsey Bieber ile yapılan bir röportaj da yer alıyor. İkilinin düğün görüntülerinin de bulunduğu belgesel, Bieber’in 2017 turnesinin son konserlerini neden iptal ettiği konusuna da açıklık getiriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER