EğlenceManşetler

YouTube iOS uygulamasına akıllı TV’yle eşleme desteği geldi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Geçtiğimiz kasım ayında yayınlanan güncellemeyle birlikte YouTube iOS uygulamasına çok beklenen AirPlay desteği gelmişti. Google akıllı TV’ler ve ev eğlence sistemlerine verilen desteği bir adım öteye taşıyor. iPhone, iPad ve iPod touch için YouTube uygulaması için yayınlanan yeni bir güncellemeyle birlikte uygulama artık çeşitli akıllı TV’lerde yer alan YouTube uygulamasıyla eşlenebiliyor.

youtube-ios-uygulama-inceleme-110912 (580 x 326)

Bazı üreticilerin akıllı TV’lerinde Google tarafından geliştirilmiş olan bir YouTube uygulaması yüklü geliyor. Bu uygulama içinde cihaz eşleme bölümü bulunuyor. Yenilenmiş YouTube uygulaması sayesinde iOS cihazını akıllı TV ile eşlemek ve sonrasında YouTube uygulaması üzerinden oynatılan videoları TV üzerinden izlemek mümkün oluyor; ayrıca cihaz bir YouTube uzaktan kumandası gibi kullanılabiliyor.

Öte yandan “TV’ye gönder” işlevinin yanı sıra güncellemeyle birlikte YouTube Capture desteği de eklendi. Bu yılın başlarında ayrı bir uygulama şeklinde yayınlanan YouTube Capture iOS kullanıcılarının video kaydedip bunu paylaşım sitesine yüklemelerine izin veriyordu. Ayrıca çeşitli kararlılık güncellemeleri, Wi-Fi üzerinden içerik akışı üzerinde yapılan iyileştirmeler de uygulamanın yenilikleri arasında yer alıyor. YouTube uygulamasını iTunes App Store üzerinden indirebilirsiniz.

İlgili >> YouTube (iTunes App Store)

İLGİLİ HABERLER