Eğlence

YouTube iOS uygulamasına canlı yayın desteği eklendi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

YouTube’un iOS uygulaması her güncellemeyle daha da işlevsel hâle geliyor. Şimdiye kadar YouTube üzerinden yapılan canlı yayınları iOS cihazları üzerinden takip edemeyen YouTube kullanıcıları son güncellemeyle birlikte nihayet bu imkana kavuştu. Google, son güncellemeyle birlikte canlı etkinlik yayını özelliğini uygulamaya ekledi. App Store üzerinden sunulan 1.3 numaralı yeni versiyon bu önemli yeniliğin yanı sıra bazı değişiklikler de barındırıyor.

youtube-ios-icon-160413

Geçen şubat ayında gelen güncellemeyle birlikte Google TV uyumlu TV’lere özel “TV’ye gönder” işlevi uygulamaya eklenmişti. 1.3 güncellemesiyle birlikte bu işleve yeni bir özellik kazandırıldı ve TV için çalma listesi oluşturma fırsatı verildi. Böylelikle daha önce Android versiyonunda olan bu özelliğin iOS versiyonu tarafındaki eksikliği de kapatılmış oldu. Soldaki menü çubuğu üzerinden yüklenen en son videolara erişim fırsatı da veren Google aynı zamanda performans anlamında da bazı iyileştirmeler yaptı.

YouTube’un iOS uygulaması Android tarafındaki muadiline nazaran hâla geride olabilir, ancak son güncellemelerle birlikte aradaki farkın biraz daha kapandığını söyleyebiliriz.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER