Eğlence

YouTube uygulamasına Galaxy Z Flip’e özel bölünmüş ekran modu

samsung galaxy z flip youtube

YouTube Galaxy Z Flip’in Esnek Mod özelliğinden yararlanan bir güncelleme çıkardı. Böylelikle uygulamaya ekranı ikiye bölme imkanı veriyor.

Samsung’un katlanabilir telefonunda bir YouTube videosu izlerken ve bu sırada telefonun ekranı hafif katlı duruyorsa, ekranın alt ve üst bölümleri ayrı ekranlara dönüşecek. Ekranın üst kısmında oynatılmakta olan video gösterilecek. Ekranın altta kalan bölümünde ise YouTube kullanıcı arayüzü gösterilecek. Burada yorumlar ve izlenebilecek diğer videolar yer alacak.

Samsung, Esnek Mod özelliğini geliştirmek için Google’ın mühendisleriyle birlikte çalıştığını kaydetti. Bölünmüş ekran özelliğinin diğer uygulamalara da entegre edilebileceğini söyledi. Şubat ayında Google, Esnek Modun sadece Samsung’a özel olmadığını, diğer katlanabilir telefonların da bu özelliği kullanabileceğini doğrulamıştı.

Samsung Galaxy Z Flip şubat ayında tanıtılmıştı. Telefonun Türkiye satış fiyatı 14 bin 499 TL ve Samsung online mağazadan satın alanlara 4 aylık YouTube Premium aboneliği de veriliyor. Galaxy Z Flip incelemesinde bu telefonun bir katlanabilir telefon için gayet sağlam bir tasarıma ve yapıya sahip olduğunu söylemiştik. Ancak alıştığımız akıllı telefon deneyiminden farklı bir deneyim sunuyor ve buna alışmak da zaman istiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER