Eğlence

YouTube Capture uygulamasına yeni düzenleme özellikleri eklendi

Google geçtiğimiz yılın aralık ayından bu yana iOS uygulamalarına ayrı bir özen gösteriyor. Şirketin o tarihte yayınladığı YouTube Capture uygulamasına yaptığı son güncelleme bu özenin en somut göstergelerinden biri olurken, güncelleme paketi bazı Android kullanıcılarını imrendirecek özellikleri iOS kullanıcılarına sunuyor.

youtube-capture-ios141113

YouTube Capture 2.0 sürümüyle birlikte kullanıcılar video kaydı sırasında durdurma ve yeniden başlatma imkanlarına sahip oluyor. Böylelikle uygulamayı kullanarak kısa video parçalarının birbirleriyle eklemlenmesinin önü açılıyor. Bu kısa video parçaları üzerinde çeşitli düzenleme ve kısaltmalar yapma fırsatı da güncellemenin getirdikleri arasında. iOS 7 ile uyumlu hale getirilen YouTube Capture’un logosu da bu hamleye paralel olarak yenilendi

Güncellemeyle gelen en dikkat çekici yeniliklerden bir diğeriyse oluşturulan videolara müzik eklenebilmesi oldu. Kullanıcılar videolarına YouTube’un sunduğu seçenekler dışında iOS cihazlarında yüklü bulunan diğer şarkılar arasından seçim yaparak da müzik ekleyebilecek. Ancak bu işlem sırasında YouTube’un katı telif politikalarının göz önünde bulundurulmasında fayda var.

İlgili >> iTunes App Store

İLGİLİ HABERLER