EğlenceManşetler

YouTube Capture artık iPad ve iPad mini ile de video kaydına izin veriyor

Tabletle fotoğraf veya video çekilmesi çoğu kişiye garip görünüyor, ancak dışarıda birçok kişinin tabletlerini bu işler için fazlasıyla kullandığına tanık oluyoruz. Yani, tablet kameralarının da müşterisi var ve bunun farkında olan YouTube geçtiğimiz aylarda iPhone ve iPod touch için yayınladığı Capture uygulamasını iPad ile uyumlu hâle getirdi.

youtube-capture-ipad-150313

Capture uygulaması kullanıcıların hızlı bir şekilde video kaydı yapıp bunları otomatik olarak YouTube’a yüklemelerine izin veriyor. Yeni sürümle birlikte iPad ve iPad mini gibi Apple tabletlerinde bu uygulama büyük ekrandan yararlanacak şekilde çalışmaya başladı. Daha önce olduğu gibi Capture içinde titreşim azaltma, renk düzeltme, arkaya fon müziği ekleme gibi basit düzenleme araçları da yer alıyor. Hepsi-bir-arada video çözümü sunan bu uygulama YouTube’a yüklenen videonun Google+, Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda da hızlı şekilde paylaşılmasını mümkün kılıyor.

Daha önce hazırladığımız YouTube Capture uygulama incelemesi henüz tanışmayanlar için fikir verici nitelikte olacaktır. Her ne kadar incelememiz iPhone versiyonuna özel olsa da, işlevler ve kullanıcı deneyimi açısından iPad versiyonunun da çok farklı olacağını düşünmüyoruz. İlgilenen iPad ve iPad mini kullanıcıları da aşağıdaki iTunes App Store bağlantısını takip ederek YouTube Capture uygulamasını yükleyebilirler.

İlgili >> iTunes App Store (YouTube Capture), Google+ (YouTube)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER