Eğlence

YouTube videoyu aynı anda izleyen kullanıcı sayısı gösterimini test ediyor

youtube mobil
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

youtubeÇok yakında bir YouTube videosunun elden ele yayılma sürecine açık bir şekilde tanık olma şansını elde edeceğiz. Android Police sitesinin belirttiğine göre, YouTube aynı anda izlenme sayılarını gösteren yeni bir özelliği test ediyor. Böylelikle aynı videoyu aynı zamanda izleyen kaç kişinin olduğunu görme fırsatı sunulacak.

Görünüşe göre, bu özellik şu anda belirli sayıda Android kullanıcısı tarafından test ediliyor. Normalde toplam görüntülenme sayısının olduğu yerde aynı anda izleyen kullanıcıların sayısı yer alıyor. Aslında YouTube’un mobil uygulamaları üzerinden izlenen canlı yayınlardakine benzer bir görünüm, normal olarak yüklenmiş videolara da getiriliyor.

youtube

Yapımcılar için bu, özellikle video popülerliğe doğru ilerlerken, bu süreci ölçmek için yararlı bir araç olacaktır. İzleyiciler bu rakamı kullanarak bir videonun ne zaman ivme kazandığını görebilirler. Aynı zamanda kendileriyle aynı anda aynı işi yapan kaç kişinin olduğunu da anlama fırsatına sahip olacaklar.

Söz konusu özelliğin bir test ile mi sınırlı kalacağı, yoksa genel kullanıcı kitlesine yakın zamanda sunulacağı şu an için bilinmiyor. Yeni gelişmeler ortaya çıktıkça paylaşacağız.

İLGİLİ HABERLER