Eğlence

YouTube Android uygulamasında videolar arasında geçiş yapmak kolaylaşacak

youtube sıra

youtube android Google, YouTube Android uygulamasını kullananların işini kolaylaştıracak yeni bir özellik üstünde çalışıyor. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar video sayfasında parmaklarını sola veya sağa doğru sürükleyerek videolar arasında geçiş yapabilecek.

Söz konusu özelliği şimdiden test etmeye başlayan YouTube, ilk etapta testin kapsamını küçük tutmuş gibi görünüyor. Teste dahil edilen Android cihaz sahipleri ise bu yeni özellikten herkesten önce yararlanabiliyor. 9to5Google sitesi tarafından yayınlanan bir video, yeni özelliğin nasıl işlediğini gözler önüne seriyor.

Google’ın testine başladığı özelliğin herkese ulaşması için biraz sabretmek gerekecek gibi görünüyor. Ancak bu tarzda küçük bir yeniliğin tüm YouTube kullanıcılarına dağıtıma hazır hâle gelmesi pek uzun zaman almayacağa benziyor.

YouTube Android uygulaması, iOS kullanıcılarının uzun süredir yararlandığı koyu temaya kısa bir süre önce kavuşmuştu. Google’ın Android cihaz sahibi YouTube kullanıcılarına yönelik yenilikleri pek fazla hız kesmeden sürecek gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER