Teknoloji

Yo’nun Apple Watch uygulaması “yo” demekten fazlasını sunuyor

yo-apple-watch-170315

Apple Watch için uygulama hazırlayanlar kervanına basit mesajlaşma platformu Yo da katıldı. Bugüne kadar uygulama ile gönderilen “Yo” sayısı 4 milyonu aşarken, Apple Watch uygulaması kullanıcıların bir “yo” demekten fazlasını yapabileceğini ortaya koyuyor.

Yo’nun kurucusu Or Arbel, uygulamanın yeni vizyonunu SXSW kapsamında gerçekleştirilen bir panelde açıkladı. Yo’nun yazılımcıların kullanıcılarına push bildirim iletmelerini sağlayacak bir platforma dönüşmesini istediklerini söyleyen Or Arbel, bu amaç doğrultusunda şimdiden Comedy Central ve NBA gibi organizasyonlarla işbirliğine gittiklerini ifade etti. Artık bu organizasyonlar kullanıcılarının bileklerine doğrudan “yo” gönderebilecek.

Yo’nun Apple Watch uygulamasıyla kullanıcılar görüntü ve içerik paylaşımı gerçekleştirebilecek. ABD dışında da önemli bir kitleye erişmeyi başaran Yo, popüler erkek dergisi GQ’nun Almanya versiyonuyla da işbirliği yapıyor. Söz konusu değişikliklerle birlikte Yo’nun kullanıcı kitlesinin de bir dönüşümden geçmesi öngörülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER