Eğlence

Yıldız Savaşları serisi iTunes ve diğer dijital mağazalara geliyor

starwars-070415

Yıldız Savaşları filmleri akıllı telefonlara geliyor. Serinin altı filmi birden iTunes, Google Play, Xbox Video gibi platformlarda 10 Nisandan itibaren yayınlanmış olacak. Disney ve Lucasarts tarafından yapılan bu duyuru neticesinde Yıldız Savaşları film serisinin hayranları her bir filmin dijital HD versiyonlarını ayrı ayrı satın alabilecek veya Yıldız Savaşları Dijital Film Koleksiyonu ile hepsine birden sahip olabilecekler.

Google Play, Xbox Video gibi servisler Türkiye’de faaliyet göstermiyor, ancak iTunes’un film mağazası ülkemizde açık. Bu nedenle Yıldız Savaşları film serisi Türkiye’deki Apple cihaz sahiplerine de ulaşabilir. Bunu 10 Nisan Cuma günü görme şansına sahip olacağız.

Her bir film bonus özelliklerle geliyor. Belgeseller, yapım ekibiyle yapılan röportajlar, silinmiş sahneler, filmin modellerine ve setlerine yakından bakış gibi ekstralar filmlerle birlikte sunuluyor. Ayrıca bazı dijital içerik mağazaları filmlerin kendilerinden satın alınması için çeşitli çekici unsurlar da sunuyor. Örneğin Xbox Video mağazasından serinin bütün filmlerini satın alanlara Xbox Live avatarları için dijital R2-D2 veriliyor. Ayrıca Pinball FX 2 için bir langırt masası da hediyeler arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER