FırsatlarManşetler

Yılbaşı hediyesi için MediaMarkt’tan Yılbaşına Özel Fırsatlar

medimarkt yılbaşına özel fırsatlar

Yılbaşına az bir zaman kala alışverişler de başlıyor. Teknolojik ürünler de akla gelen ilk yeni yıl hediyeleri arasında yer alıyor. MediaMarkt da geniş mağazaları ve mediamarkt.com.tr ile yılbaşı alışverişine çıkan müşterileri bekliyor. Üstelik MediaMarkt’ta Yılbaşına Özel Fırsatlar başladı. Bu sene yılbaşı hediyelerinin daha çok ihtiyaca yönelik olarak alınacağını kaydeden MediaMarkt, sevdiklerinizi mutlu edecek yeni yıl hediyelerini uygun fiyata sunuyor.

Aşağıda sıraladığımız çeşitli teklifler ve bunlardan daha fazlası hem MediaMarkt mağazalarında hem de mediamarkt.com.tr‘de geçerli oluyor. Son gün ise 18 Aralık.

Sevdiklerini yeni yılda daha sağlıklı ve zinde olmaya teşvik etmek isteyenler için Apple Watch Series 3 GPS 38mm modeli isabetli bir hediye seçeneği olacaktır. Parlak ekranıyla her ortamda iyi bir görüş sunan Apple Watch, watchOS 7 ile sunulan sağlıklı yaşam ve egzersiz özelliklerini destekliyor. Ayrıca uyku takibi uygulaması da sevdiklerinizin yeni yılda uyku düzenini düzenlemelerine yardımcı olacaktır. iPhone’larla kullanılabilen Apple Watch Series 3 GPS 38mm modeli MediaMarkt’ta 1799 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor.

Kulaklıklar veya hoparlörler de güzel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. MediaMarkt Yılbaşına Özel Fırsatlar kampanyası kapsamında JBL’in gerçek kablosuz kulaklık veya kablosuz hoparlörü güzel birer yılbaşı hediyesi olacaktır. dikkat çekici kulaklık fırsatları da bulunuyor. Yüksek ses kaliteli bir gerçek kablosuz kulaklık olan JBL Tune 125TWS Gerçek Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Siyah 779 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor. Şık ve rahat tasarımı ve müzik dinleme keyfini daha da uzatan şarj kutusuyla JBL’in bu ürünüyle sevdiklerinize 2021’de kesintisiz bir müzik keyfi hediye edebilirsiniz. JBL GO 2 de favori ürünlerimizden bir tanesi. Yüksek bir ses çıkış şiddeti sunan, basları ve tizleri de epey güçlü olan bu kablosuz hoparlör suya dayanıklı olması sayesinde duşta da müzik dinlemek için birebir. Bu hoparlörü de 249 TL’lik indirimli fiyatıyla satın alabilirsiniz.

Yeni yılı sevdiklerinizin büyük ekranlı bir TV ile karşılamasını isterseniz, Samsung’un 65 inç ekranlı TV modeli de indirimli bir fiyattan sunuluyor. Samsung QE65Q70TATXTK modeli 10999 TL’lik indirimli fiyatıyla satılıyor. 4K görüntü destekli QLED TV Tizen işletim sistemiyle çalışıyor. Dahili dijital uydu ve kablo alıcısı, HDR desteği gibi özellikler de bulunuyor.

Evde daha çok zaman geçirilen bugünlerde erkeklerin en çok ilgi gösterdiği kişisel bakım ürünü tıraş seti oluyor. BRAUN 3 Serisi 300BT Blk 3in1 Kuru Kullanım Tıraş Makinesi Ve Sakal Şekillendirici de erkekler için güzel bir yeni yıl hediyesi olacaktır. Bu ürün de MediaMarkt’ın Yılbaşına Özel Fırsatlar kampanyası kapsamında 349 TL’lik indirimli fiyatıyla sunuluyor.

Yukarıda sıraladığımız indirim fırsatlarını ve daha fazlasını MediaMarkt’ın geniş mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de bulabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER