ManşetlerSatın Alma Rehberi

Yılbaşı Hediye Rehberi 2023: Burçlara göre hediye önerileri

yılbaşı hediye önerileri

Yılbaşına az bir zaman kala hediye alışverişi de iyice hızlandı. Özellikle yılın son haftasına girmeye hazırlandığımız bu zamanlarda eşinize, dostunuza, aile bireylerinize, arkadaşlarınıza vermeyi düşündüğünüz yılbaşı hediyeleri konusunda yoğun bir arayış içinde olmalısınız. MediaMarkt Türkiye katkılarıyla hazırladığımız bu yılbaşı hediye rehberi 2023 yazısı ve makalesinde, farklı burçlara göre özel yılbaşı hediye önerileri sıralıyoruz. Her bir burç için özel bir ürün kategorisi ve o kategori içinden ürün belirledik.

Yılbaşı hediye önerileri 2023 yazısı ve videosu kapsamında tavsiye ettiğimiz bu ürünleri MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr’de bulabilirsiniz. Ayrıca MediaMarkt’ta yılbaşı zamanında birçok farklı kampanya ve özel ürün de oluyor. Bu nedenle içinde bulunduğumuz günlerde en yakınınızdaki mağazayı veya web sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Yılbaşı hediye önerileri 2023: Koç – DJI Action 2 aksiyon kamerası

dji action 2

Cesaret Koç burcunun en belirgin özelliklerinden bir tanesidir. Bu burçtaki insanlar genel olarak hareketli, enerjik, gözü pek ve cesurdur. Zorlu ve maceralı sporları seven Koç burcu bireyleri için bir aksiyon kamerası güzel bir yılbaşı hediyesi olacaktır. Farklı fiyat noktalarında ve özelliklerde birçok aksiyon kamerası seçeneği mevcut. Ancak rahat taşınabilir ve kullanışlı bir seçenek arıyorsanız, DJI Action 2 Çift Ekran Combo Aksiyon Kamera modelini düşünebilirsiniz. 4K video kaydı ve 12 megapiksel sabit fotoğraf çekimi yapabilen bu kamera modüler bir yapıya sahip. İki tane ekranı var. Bu sayede manzara ve başka kişileri ya da kendinizi çekerken rahat ediyorsunuz. Kolay kullanımlı, anlaşılır ve sade bir kullanıcı arayüzü mevcut. Çektiğiniz fotoğrafları veya videoları doğrudan cihaz üzerinde görüntüleyebilirsiniz. Kayıt için de microSD kartları kullanıyor.

Yılbaşı hediye önerileri 2023: Boğa – JBL Flip 6 Bluetooth hoparlör

jbl flip 6

Boğa burcu insanlarının en belirgin özelliklerinden biri dayanıklılıktır. Onlar yorulmak bilmeyen enerjiye sahiptirler. Özellikle müzikten zevk alırlar. Onlara en güzel yılbaşı hediyesi fikirleri arasında kablosuz hoparlörleri sayabiliriz. JBL Flip 6 Bluetooth Hoparlör sayesinde 2023 yılında sevdikleri şarkıları ve müzik keyfini gittikleri her yere rahatlıkla götürebilirler. Toplam 20W güç çıkışına sahip bir ses sistemi var ve hoparlör, bulunduğu ortamı rahatlıkla dolduran, net ve berrak bir ses çıkışı sağlıyor. Hem yatay hem de dikey kullanım imkanı var. Su geçirmez gövdesi sayesinde kampta, havuzda, deniz kenarında rahatlıkla kullanılabilir. Bluetooth bağlantısı hızlı biçimde kuruluyor, şarj için de özel USB-C portu mevcut. 12 saate kadar dinleme imkanı sunan bir pili bulunuyor. Kırmızı ve mavi gibi iki farklı renk seçeneği arasından seçim yapabilirsiniz.

Yılbaşı hediye önerileri 2023: İkizler – Samsung Galaxy Tab S8

galaxy tab s8

İkizler burcu insanları yeni şeyleri öğrenmek ve okumaktan, edebiyat ve bilimden de hoşlanırlar. Onlara yenilikleri keşfetme, her yerde rahatlıkla okuma imkanı sunmak isterseniz bir tablet hediye etmeyi düşünebilirsiniz. Samsung’un 2022 model Android tabletlerinden Galaxy Tab S8, onları için güzel bir hediye olacaktır. 11 inç, 2560 x 1600 piksel çözünürlüklü TFT LCD ekranı yüksek parlaklığı sayesinde her ortamda iyi bir görüş sunuyor. Ayrıca ekranı keskinlik ve netlik açısından gayet iyi. Bu sayede e-kitaplar, dergiler, gazeteler veya web siteleri rahatlıkla görüntülenebilir. Video konusunda da Tab S8 gayet başarılı. Snapdragon 8 Gen 1 işlemci yüksek performans sunarken, bir Bluetooth klavye ve fare bağlayıp DeX modunu açarak Galaxy Tab S8’i bir masaüstü bilgisayar gibi de kullanabilirsiniz.

Yılbaşı hediye önerileri 2023: Yengeç – Philips Hue akıllı lamba

philips hue

Yengeç burcu insanları evlerinde kendilerini güvende hisseder ve huzur bulurlar. Yaşadıkları mekanı zevklerine uygun olarak tasarlamayı severler. Bu nedenle onlar için evlerine güzellik katacak bir ev aksesuarı almak güzel olabilir. Bu noktada akıllara gelen en güzel teknolojik hediye Philips Hue akıllı lamba olacaktır. MediaMarkt’ta birçok farklı seçenek var, onlardan bir tanesini tercih edebilirsiniz. Iris LED masa lambası özellikle çalışma masalarında şık duracaktır. Hue Go V2 taşınabilir lamba ise ev içinde düzen değişikliğini yapmayı sevenler için uygun olabilir. TV ünitesini aydınlatmak isteyenler için de Philips Hue Play tercih edilebilir.

Yılbaşı hediye önerileri 2023: Aslan – iPhone 14

iphone 14 pro

Aslan burcunun en belirgin özelliği cömertliktir. Bu burcun insanları kendilerine çok güvenir, güçlü ve üstün olmayı severler. Kendilerini ortaya koymakta ve dikkat çekmekte ustadırlar. Onlara bunu hissettirecek en güzel hediyelerden bir tanesi üst sınıf akıllı telefon olacaktır. Akla gelen ilk seçeneklerden biri ise iPhone 14 serisi oluyor. MediaMarkt mağazalarında Apple’ın 2022 model iPhone’larını, tüm üyeleriyle birlikte bulabilirsiniz. Hatta iPhone 12 ve iPhone 13 de satışta. Tabii ki, hediye alacağınız Aslan burcu kişisini en mutlu edecek seçenek iPhone 14 Pro Max veya iPhone 14 Pro olacaktır. Bu iki telefon, Dynamic Island özellikli ekranları, 48 megapiksel arka kameranın başrolde olduğu üç arka kamerası ve Apple A16 Bionic işlemciyle bir akıllı telefondan beklenenin daha fazlasını sunuyor.

Yılbaşı hediye önerileri 2023: Başak – Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultimate Akıllı robot süpürge ve paspas

robot süpürge

Başak burcu insanları genel olarak titizdir, temizlik onlar için önemlidir. Detaycı ve araştırmacı bir yapıya sahiptirler, çevrelerinin derli toplu olmasını arzu ederler. Onlara bu arzularını yerine getirmekte yardımcı olacak en güzel hediye seçeneklerinden biri robot süpürge olacaktır. MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr bu açıdan zengin seçenekler sunuyor. Süpürge ve paspas işlerini bir arada sunabilen Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultimate güzel bir seçenek olabilir. 46W maksimum üç, 72 dBA ses seviyesi, 550 mililitre toz haznesi, tek bir şarjla 2 saat çalışabilme gibi özellikleri var. Sadece robot süpürgeyi satın alabileceğiniz gibi, otomatik boşaltma ünitesini de satın alarak satın alacağınız kişiyi süpürme ve paspas işlerinden tamamen kurtarabilirsiniz.

Yılbaşı hediye önerileri 2023: Terazi – Samsung The Frame 2022

samsung the frame 2022

Terazi burcu insanları için güzel ve pahalı şeyler değerlidir. Zarif ve düzenli olmak onlar için önemlidir, kalite ve tarza önem verirler. Onları bu yılbaşında en mutlu edecek hediyelerden biri, evlerine daha da güzellik katacak Samsung The Frame 2022 TV olabilir. Kullanıldığı zaman TV, kullanılmadığı zamanlarda ise bir duvar tablosu gibi duran The Frame, farklı ekran büyüklükleriyle geliyor ve fiyatı da buna göre değişiklik gösteriyor. Mat yüzeyi ve ortamdaki ışığa göre ayarlanan ekran aydınlatması sayesinde, TV kullanılmadığı durumlarda resimleri veya sanat eserlerini büyük bir gerçeklikle gösteriyor. 4K QLED paneli canlı ve parlak görüntüler sunarken 2022 model Smart TV’den beklediğiniz birçok özellik de mevcut. Teknoblog’da yakın zamanda bir Frame 2022 incelemesi yayınlamıştık. O videoya da göz atmanızı tavsiye ederiz.

Yılbaşı hediye önerileri 2023: Akrep – Nespresso Atelier 85 Kapsüllü Kahve Makinesi

nespresso atelier 85 kapsüllü kahve makinesi

Akrep burcu insanlarının her konuyu anında kavrama ve cevap verme yetenekleri vardır. Gizli konuları araştırmaya bayılırlar. Onlara 2023 yılına girerken bir kahve makinesi hediye ederek kahvenin büyülü ve gizemli dünyasına adım atmalarını ve bu dünyayı keşfetmelerini sağlayabilirsiniz. MediaMarkt, kahve makinesi seçenekleri bakımından fazlasıyla zengin ve birçok farklı alternatifi sunuyor. Yılbaşı hediye önerileri arasında yer verebileceğimiz bir seçenek Nespresso Atelier 85 Kapsüllü Kahve Makinesi olacaktır. Şık görünümüyle mutfakta veya çalışma odasında hoş biçimde duracak bu ürünün 1 litre hacimli bir su haznesi var. Üstünde ise tek bir dokunuşla istediğiniz türde kahveyi hazırlamanıza imkan sağlayan çeşitli düğmeler bulunuyor. Espresso, cappuccino, latte, macchiato, flat white veya mocha gibi çeşitler hızlıca hazırlanabiliyor. Otomatik köpürtme fonksiyonu da mevcut.

Yılbaşı hediye önerileri 2023: Yay – Huawei Watch GT 3 Pro Akıllı saat

huawei watch gt 3 pro inceleme

Yay burcu insanları genel olarak canlıdır. Yenilikleri severler. Özgürlüklerini hissetmeleri ve enerjilerini harcayabilmeleri için en iyi yol ise spor yapmaktır. Bu nedenle onlara en güzel hediye bir akıllı saat olacaktır. Huawei Watch GT 3 Pro da farklı kasa seçenekleri ve onlara uyum gösteren kayışlarıyla Yay burcu kişileri için güzel bir yeni yıl hediyesi olacaktır. Daha önce detaylı şekilde incelediğimiz Huawei Watch GT 3 Pro zengin özellikleriyle dikkat çeken, yetenekli ve donanımlı bir akıllı saat. Uzun pil ömrü sunuyor. Öte yandan suya dayanıklı, dalışla uğraşanlar için bile özel takip modu bulunuyor. Ayrıca akıllı yaşam asistanı özellikleri sayesinde hava durumunu görme, gelen bildirimlere göz atma, çalan müziği değiştirme, kamerayı yönetme gibi birçok işi bağlı telefonu kullanmadan yerine getirmeyi sağlıyor. Kalp hızı, kanda oksijen düzeyi ölçümleri, uyku takibi, nefes egzersizi, stres testi gibi kullanışlı sağlık özellikleri de mevcut. Huawei Watch GT 3 Pro ile, hediye alacağınız kişinin daha sağlıklı yaşam ve spor dolu bir yıl için motive olmasını sağlayabilirsiniz.

Yılbaşı hediye önerileri 2023: Oğlak – Apple MacBook Air

macbook air m2

Oğlak burcu insanları tam bir çalışma aşığıdırlar. Gereksiz harcamalardan ve lüksten kaçınırlar. Onlara gerçek anlamda işine yarayacak hediyeler almanız önemlidir. M2 işlemcili MacBook Air, çalışmayı seven Oğlak burcu insanları için bu açıdan güzel bir hediye olacaktır. Apple, geçtiğimiz yaz M2 işlemcili ve yenilenmiş tasarıma sahip MacBook Air’ı satışa sunmuştu. M2 çipli bu ürün yüksek bir performansı uzun pil ömrüyle sunuyor. 13.6 inç ekranı ise yüksek parlaklığı canlı renkler ve üstün bir görsel deneyimle buluşturuyor. Bu sayede hediye alacağınız kişi işlerini rahatlıkla, gözleri de yorulmadan yerine getirecektir. Öte yandan bu dizüstü bilgisayarın güçlü bir ses sistemi var. Böylelikle boş zamanlarda bir şeyler izlemek için de fazlasıyla elverişli bir ortam sunuyor. Tüm bunlara ek olarak ince profili ve şık tasarımı da kullanım zevkini artırıyor.

Yılbaşı hediye önerileri 2023: Kova – Canon EOS M50 Mark II fotoğraf makinesi

canon eos m50 mark ii

Kova burcu insanları için özgürlükleri önemlidir. Asıl amaçları para kazanmak değil, yeni ve yararlı üretime katkıda bulunmaktır. 2023 yılına girerken onlara bir fotoğraf makinesi hediye ederek yeni yılda önlerine yeni bir hedef koyabilirsiniz. Canon EOS M50 Mark II fotoğraf makinesi başlangıç seviyesinde güzel bir seçenek olabilir. Fotoğraf ve video çekimi konusunda yetenekli olan bu ürün 24 megapiksel CMOS sensör barındırıyor. Aynasız formattaki makine sadece fotoğraf değil, video çekimi için de ideal. Saniyede 25 kare hızında 4K video kaydı yapabilirken, farklı kare hızlarında 1080p kayıt imkanı da sunuyor. 3 inçlik döndürülebilir ekranı ile sadece manzara veya grup çekimi değil, kişinin kendisini çekmesi de gayet rahat ve pratik oluyor. Üst kısımda yer alan ve bir Canon klasiği olan mod halkası ekrana bakmadan kontrolde yardımcı olurken kullanıcı arayüzü de ayarları rahatlıkla yapma konusunda bir hayli yardımcı oluyor. Kompakt boyutları ile çantada da rahatlıkla taşınabilir.

Yılbaşı hediye önerileri 2023: Balık – Huawei FreeBuds 5i kablosuz kulaklık

huawei freebuds 5i

Balık burcu insanları güzel olan her şeyden hoşlanır, ince ve üstün beğenileri vardır. Davranışlarını duygularıyla yönlendirirler. Yeni yıla girerken en mutlu olacakları hediyeler arasında kablosuz kulaklıklar yer alabilir. Onları bir çakıl taşı görünümüne sahip olan Huawei FreeBuds 5i kablosuz kulaklık da çok mutlu edecektir. Huawei’nin Türkiye’de yeni satışa sunduğu ve detaylı incelemesini yayınladığımız FreeBuds 5i, üst sınıf kablosuz kulaklıklarda gördüğümüz birçok özelliği nispeten uygun fiyata sunuyor. 42 desibele kadar çıkabilen ve üç farklı modda gelen gelişmiş bir hibrit gürültü önleme sistemi var. Ayrıca rüzgar uğultusunu önleyen mikrofon sistemi de telefon görüşmeleri için fazlasıyla başarılı. Hi-Res Audio desteği sayesinde yüksek çözünürlüklü ve kaliteli müziğin tadına varmak da mümkün oluyor. Tek bir şarjla 7.5 saate kadar, şarj kutusu ile toplam 30 saate varan bir pil ömrü de sunuyor. Aynı anda iki cihazla kullanım imkanı, oyunlarda düşük gecikme gibi özellikleriyle de FreeBuds 5i, yeni yıla girerken Balık burcu kişilerini fazlasıyla mutlu edecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER