Teknoloji

Yerli üretim Tecno Camon 16 satışa çıktı, işte fiyatı ve özellikleri

tecno camon 16

Haziran ayında Türkiye’de üretime başlayan Tecno Mobile, fotoğraf performansıyla öncü olduğuna dikkat çektiği Camon serisinin üyesi Camon 16’nın yerli üretim ilk modellerini satışa sundu.

Üstün kamera işlevleri sayesinde dünyanın en prestijli tüketici elektroniği etkinliği olan IFA’da “Kamera Teknolojisi İnovasyonu Akıllı Telefon Altın Ödülü”nü aldığı belirtilen Camon serisinin üyesi olan Camon 16’nın ilk yerli üretim telefonları KDV dahil 3499 TL’den; başta Teknosa ve Vatan mağazaları ve online satış platformları olmak üzere çok sayıda e-ticaret sitesinde satılıyor.

Tecno Camon 16 özellikleri

Camon 16’da 6.8 inç HD ekran, MediaTek Helio G70 işlemci, 6 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza var. Arkada beşli flaşa sahip, 48 megapiksel dörtlü arka kamera, önde ise 16 megapiksel çift flaşlı selfie kamerası yer alıyor. 5000 mAh kapasiteli telefon Android 11 ile yüklü geliyor. Çift SIM kart desteği de mevcut.

Sahip olduğu global AR-GE gücü ve tasarım ile ileri düzey kamera teknolojisi konusundaki iddiasını her zaman geliştirdiği ürünlerle ortaya koyan Tecno Mobile, bunu yaparken faaliyette bulunduğu ülkelerdeki tüketicilerin beklentilerini de dikkate aldığının altını çiziyor. Yerli üretim Camon 16’nın da bu vizyonun bir parçası olarak Türk tüketicilerinin fiyat ve kalite beklentilerini karşılayacak özelliklerle geldiğine dikkat çekiyor. Ayrıca Tecno Mobile, amiral gemisi olarak nitelendirdiği kamera ve tasarım özellikleriyle dikkat çekecek yeni modeli Phantom X’i de eylül ayı içinde ülkemizde piyasa sunmaya hazırlanıyor.

İLGİLİ HABERLER