Fırsatlar

Yerli üretim Realme C25 için Trendyol’da dikkat çeken indirim

realme c25

Realme’nin 6000mAh batarya, MediaTek Helio G70 işlemci, 48MP AI Üçlü Kamera ve TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikası gibi özellikleriyle ilgi çeken yeni yerli üretim Android telefonu Realme C25, 25 Ağustos tarihinde başlayan kampanya ile dikkate değer bir fiyatla Trendyol müşterilerine sunuluyor. 2999 TL’lik fiyat etiketine sahip olan ürün, 70 TL’lik sepet indirimiyle birlikte sonuç olarak 2269 TL’lik fiyatla geliyor.

Çiğdem Siyahı ve Bodrum Mavisi olmak üzere iki farklı renk seçeneği bulunan Realme C25, uzun pil ömrü sunabilen piliyle kullanıcılara kesintisiz günlük kullanım konforu sunuyor. Bu açıdan Trendyol’da iyi bir giriş segment akıllı telefon arayışında olanlar için ideal seçimlerden biri olacaktır.

Realme’nin yeni yerli modeli olan Realme C25, bugün itibarıyla Trendyol’da “Realme Türkiye Garantili” olarak bu bağlantı üzerinden veya Trendyol mobil uygulamasından satın alınabiliyor.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.
Fiyatlar yayın tarihinde alınan fiyatlardır, daha sonra değişiklik gösterebilir veya ürün satıştan kaldırılabilir.

İLGİLİ HABERLER