Manşetler

Yerli Üretim General Mobile GM 24 Pro Tanıtıldı: İşte Detaylar!

gm 24 pro

General Mobile, son teknolojiye sahip, yüksek performanslı ve uygun fiyatlı akıllı telefon modeli General Mobile GM 24 Pro’yu tanıttı. Yerli üretim olan bu model, kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Yeni General Mobile GM 24 Pro, köşeli tasarım çizgisini benimseyerek iki farklı renkte geliyor. Selfie kamerası, ekran deliğine konumlandırılmış, böylece daha zarif ve modern bir görünüm elde edilmiş. Donanım özelliklerine bakarsak, akıllı telefon gücünü 6 nm üretim sürecinden çıkan MediaTek üretimi G99 işlemciden alıyor. Ayrıca, en üstte 16 GB (8 GB + 8 GB Genişletilmiş) RAM + 256 GB depolama (1 TB’a kadar microSD) ile destekleniyor.

6,7 inç boyutunda FHD+ AMOLED ekranında 120 Hz dinamik yenileme hızı sunulan model, 450 nit parlaklıkla dikkat çekiyor. Ekran, çizilmeye dayanıklı Gorilla Glass 5 ile korunuyor. 7.96 mm kalınlığı ve 188 gram ağırlığı ile hafif ve şık bir tasarıma sahip olan model, 16 megapiksellik selfie kamerasına sahip. Arkada ise üç farklı kamera bir araya geliyor, burada 108 megapiksel ana + 2 megapiksel makro + 0.08 megapiksel derinlik kameralarına yer veriliyor.

33W şarj destekli 5.000 mAh piliyle uzun kullanım süreleri sunacak olan General Mobile GM 24 Pro, parmak izi sensörünü ekrana entegre ediyor. Özellikle “NFC” desteği de beraberinde getiriliyor. Kutusundan Android 13 ile yüklü olarak gelecek olan GM 24 Pro, 10.299 TL satış fiyatıyla 31 Ağustos tarihinde müşterilere ulaşmaya başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER