ManşetlerUlaşım

Yerli otomobil Togg’dan kar fotoğrafları paylaşımı

togg kar

Başta İstanbul olmak üzere yurdun büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışlarıyla birlikte sosyal medyada çok fazla miktarda kar videosu ve fotoğrafı görüyoruz. Yerli otomobil Togg da bu akıma kayıtsız kalamadı ve sosyal medya hesabı üzerinden karda gerçekleştirilmiş test sürüşü fotoğraflarını paylaştı.

2022 yılı sonlarında seri üretimine başlanması ve 2023 itibarıyla tüketicilerle buluşması planlanan yerli otomobil Togg’un test çalışmaları da farklı koşullarda devam ediliyor. Bu testlerin kapsamında otomobilin karla kaplı yollarda güvenilirliğini test etmek için de çeşitli testler gerçekleştiriliyor. Paylaşılan fotoğraflarda, -40 santigrat dereceye varan zorlu koşullardaki testlerinden bazı kareler gösteriliyor.

Bu arada paylaşımlar sadece fotoğraflarla sınırlı kalmayacak. Twitter paylaşımının altına yorumda bulunan Togg CEO’su Gürcan Karakaş, videonun da yolda olduğunu kaydetti.

Bu arada, 2. Antalya Demokrasi Forumu kapsamında düzenlenen “Kapsayıcı ve Sürdürülebilir Büyüme İçin Yeşil Ekonomi” başlıklı oturuma katılan Karakaş, bir otomobil fabrikasından daha fazlası olarak nitelendirdiği Togg Gemlik Tesislerinin Avrupa’nın en temiz tesisi olacağını ifade etti. Söz konusu panele, TOBB Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu, BAE Ekonomi Bakanı Abdulla bin Touq al Marri, Asya İşbirliği Diyaloğu Genel Sekreteri Pornchai Danvivathana, Eurochambres Başkanı Luc Freiden ve TOGG CEO’su Gürcan Karakaş katıldı.

İLGİLİ HABERLER