Eğlence

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı için yeni fragman yayınlandı

yenilmezler: sonsuzluk savasiYenilmezler: Sonsuzluk Savaşı, 27 Nisan’da vizyona girecek. Bu tarih için geri sayımda sona doğru yaklaşılırken, Marvel Studios tarafından yayınlanan yeni fragman adeta “süper kahraman geçidi” niteliğindeki film için heyecanı yukarıya çekiyor.

Sonsuzluk Savaşı, Marvel Studios’un bugüne kadarki en büyük filmlerinden biri olmayı vadediyor. Marvel Sinema Evreni’nin 2008’de vizyona giren Iron Man ile yaptığı açılışın ardından bugüne kadar 18 film izleyicilerle buluşmuştu. Sonsuzluk Savaşı, bu filmlerde görülen süper kahramanların neredeyse tamamını barındırıyor.

Robert Downey Jr. tarafından canlandırılan Iron Man, Chadwick Boseman’in canlandırdığı Kara Panter, Chris Evans’ın hayat verdiği Kaptan Amerika, Benedict Cumberbatch’in canlandırdığı Doctor Strange, Tom Holland tarafından canlandırılan Spider Man, Paul Rudd’ın canlandırdığı Ant-Man, kısacası Marvel Sinema Evreni’nin parçası olan hemen hemen tüm süper kahramanlar filmde boy gösterecek.

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı, süper kahramanların Josh Brolin tarafından canlandırılan Thanos’a karşı olan mücadelesini anlatıyor. Thanos altı Sonsuzluk Taşı’nı toplamaya çalışırken, Yenilmezler de bunu engellemek için güç birliği yapıyor.

İLGİLİ HABERLER