Teknoloji

Yenilenmiş MacBook modelleri WWDC’de bekleniyor

Intel’in en yeni Haswell işlemcilerini barındıran dizüstü bilgisayarları son birkaç gündür ortalıkta görmeye başladık. Apple’ın da çok yakında bu şenliğe katılması bekleniyor. 9to5Mac sitesinin haberine göre MacBook Air ve Retina ekranlı MacBook Pro dizüstü bilgisayarlarının biri veya ikisi birden Haswell tabanlı işlemcilerle güncellenecek. Güncellenmiş modellerin duyurusu da gelecek hafta pazartesi başlayacak WWDC’de yapılacak.

macbook-pro-retina-inceleme-00027

Satıcıların elinde her iki ürüne ait stokların epey azaldığı söyleniyor, ayrıca 9to5Mac sitesi güncellenmiş modellere ait SKU kodlarını da gördüğünü iddia ediyor. Haswell platformunun resmi lansmanının bugün yapılacağını düşünecek olursak, Apple’ın yeni modelleri için uygun zamanın geldiğini söyleyebiliriz.

Gelecek hafta pazartesi başlayacak olan WWDC’de Apple’ın Jony Ive’nin ellerinin değdiği ve önemli tasarım değişiklikleri barındırdığı söylenen gelecek iOS sürümüne ve OS X’in yeni sürümüyle ilgili geliştirme çalışmalarına değinmesi bekleniyor. Her ne kadar önemli bir ürün duyurusunun yapılması beklenmese de, güncellenmiş MacBook’ların geçen yıl olduğu gibi bu yıl da etkinliğin açılış konuşmasında tanıtacağı konuşuluyor.

İlgili >> 9to5Mac

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER