Teknoloji

Apple çevrim içi mağazası üzerinden yenilenmiş iPhone satmaya başladı

yenilenmiş iphoneApple uzun yıllar önce kısa bir süre için fiziksel mağazalarında yaptığı yenilenmiş iPhone satışını, şimdi de çevrim içi mağazasına taşıdı. 9to5Mac sitesinde yer alan habere göre, yenilenmiş modeller yeni versiyonlara kıyasla yüzde 15 indirimli olarak satılıyor. Örneğin, 32 GB roze altın iPhone 6s Plus’ın fiyat etiketinde 649 dolar yazıyor. Yenilenmiş bir 64 GB roze altın iPhone 6s Plus ise 589 dolar karşılığında satın alınabiliyor. Yenilenmiş gümüş renkli 16 GB iPhone 6s’e ise 529 dolar karşılığında satılıyor.

Yenilenmiş iPhone için 1 yıl garanti veriliyor

Apple, yenilediği iPhone’ları da tıpkı tamamen yeni modeller gibi bir yıl garantiyle satıyor. Telefonlar yeni bir batarya ve dış kasayla kullanıcılarla buluşuyor. Kilitsiz olarak satılan telefonlarda SIM kart bulunmuyor.

Apple daha önce Mac, iPad, MacBook ve Mac aksesuarlarını da yenileyip satmıştı. iPhone’un da daha geniş ölçekli biçimde yenileme programına dahil olması, şirketin kullanıcı tabanını genişletebilir. Apple’ın henüz Türkiye’de yenilenmiş iPhone satışı yapmadığını belirtmekte fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER