Teknoloji

Yenilenen Google Grupları ile birlikte yönetim ve moderasyon araçlarının sayısı arttı

Google bir açıklama yaparak Google Grupları’nın eski versiyonunu rafa kaldırdığını ve tüm kullanıcılar için yenilenmiş bir versiyonu kullanıma sunduğunu duyurdu. Kullanıcılara ücretsiz olarak çevrim içi tartışma toplulukları oluşturma imkanı veren servise yapılan güncellemeyle birlikte ortak paylaşım ve görev takibi için bir gelen kutusu oluşturma yeteneğinin eklendiği belirtildi.

google-groups-250613

Google’dan yapılan açıklamada yeni versiyonda grup üyelerinin e-posta yönetimi, görev dağılımı gibi konularda birlikte çalışabileceği, artık kullanıcıların görev yönetimi için şifre paylaşımına ihtiyaç duymayacağı ifade edildi. Bu özelliğin bir etkinlik organize eden ancak bunun koordinasyonu için tek bir e-posta adresi kullanmak isteyenler için de son derece kullanışlı olduğunun altı çizildi.

Bu yeni yönetim araçlarına ek olarak, Google gruplardaki forumlar için hazırladığı yeni moderasyon araçlarını da duyurdu. Artık kullanıcılar forumlarda kaydedilmiş cevaplar verebilecek ve forum girişlerinin moderasyonunu kolaylaştıracak modernleştirilmiş seçenekleri kullanabilecek. Grupları tarama ve moderasyon özelliği devreye yeni giren mobil sitede de devrede olacak.

İlgili >> Gmail Blog

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER