Fırsatlar

Yenilenen GittiGidiyor’da dikkat çeken 50 teknolojik ürün indirimi

gittigidiyor teknolojik ürün indirimi

Yirminci yılını kutlayan GittiGidiyor, dün akşam itibarıyla TV’de gösterilmeye başlanan reklamlarıyla birlikte yeni logosunu ve sloganını duyurdu. “Keşfetmeye Bak” sloganıyla ikinci yirmi yılına başlangıç yapan alışveriş sitesi web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden de dikkat çekici indirimler sunuyor. Teknolojik ürün indirimleri de dikkat çekici. Bu bağlantı üzerinden tüm indirimlere göz atabilirsiniz.

Teknolojide en iyi 50 adı altında sunulan indirim kampanyasında 50 adet ürün listeleniyor. Ürünlere baktığımızda AirPods Pro’nun yaklaşık 2000 TL’den satıldığını, Xiaomi Mi Box 4S’in ise yüzde 18’lik indirimle 575 TL’ye satıldığını görüyoruz. Casper Via L30 Android tablet ise 1949 TL’ye kadar düşen fiyatıyla dikkat çekiyor.

Robot süpürge satın almak isteyenler için de farklı ürünlerde fırsatlar var. Aynı durum dizüstü bilgisayarlar ve PS4 oyun konsolları için de geçerli. Eğer şu sıralar teknolojik ürün satın almayı düşünüyorsanız, GittiGidiyor indirimlerine bakmadan geçmeyin. Tüm indirimleri web sitesinden veya mobil uygulama üzerinden inceleyebilirsiniz.

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER